Huis te koop

199000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 9378407
Immoweb code : 9378407

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
873 vierkante meters grond

Omschrijving

Klassieke, goed onderhouden gezinswoning op een perceel van

Deze goed onderhouden gezinswoning is gelegen op een perceel van maar liefst 8a73ca!

Indeling:
De voordeur van de woning leidt naar de inkomhal. Deze inkomhal is voorzien van een vinylvloer en geeft toegang tot de zitkamer, de voorraadkelder en via een houten trap tot de nachthal op de eerste verdieping.
De zitkamer staat in rechtstreekse verbinding met de woonkamer waardoor deze 2 kamers samengevoegd kunnen worden tot een L-vormig leefgedeelte! Aansluitend vinden we een leefkeuken, deze keuken is op dit moment uitgerust met een fornuis, een afzuigkap en een koelkast. Ook is er rechtstreekse toegang tot de handige veranda! Tenslotte vinden we op het gelijkvloers een handige bijkeuken , een badkamer met inloopdouche en een aparte toilet!

Op de eerste verdieping is er een nachthal dewelke leidt naar de 3 slaapkamers. De slaapkamers zijn 7, 10 en 13 vierkante meter groot! Verder is er nog een kleinere kamer dewelke geschikt zou kunnen zijn voor het maken van een dressing of aparte wc!

Tuin:
De woning beschikt over een fraaie tuin. De achterliggende grond, betreft woonuitbreidingsgebied, kan apart bijgekocht worden. Verder beschikt de woning over een aantal bijgebouwen en een carport.

Details:
Houten ramen, dubbele beglazing
CV op stookolie, warm water dmv boiler op CV
Pannen dak, goten in zink
Voorraadkelder onder de inkomhal en zitkamer.

Neem contact op