Huis te koop

315000€

3 slaapkamers 133 vierkante meters

Immoweb code : 11152513
Immoweb code : 11152513

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
133 vierkante meters bewoonbare ruimte
863 vierkante meters grond

Omschrijving

Kies je toekomstige huis of investering!

Kies nu je toekomstige huis of investering en profiteer van onze introductieaanbieding. Neem contact met ons op voor meer informatie!

ERA TOPIMMO heeft het genoegen de lancering aan te kondigen van een nieuwe project in Hamipré, bestaande uit 5 eigentijdse huizen met terrassen, tuinen, parkeerplaatsen en carports.
Ideaal gelegen dicht bij alle voorzieningen en hoofdwegen van Neufchâteau.

Dit huis heeft comfortabele en lichte woonruimtes.
Begane grond: hal, toilet, open woonkamer die uitkomt op de keuken met directe toegang tot het terras en de tuin, een wasruimte.
Boven: 3 slaapkamers en een badkamer.
Parkeren: 1 parkeerplaats buiten + 1 carport parkeerplaats.
Tuin: een terras op het zuiden en een tuin die je naar eigen wens kunt indelen.

Meer informatie over de uit te voeren werkzaamheden en de materialen is te vinden in het bestek dat op aanvraag beschikbaar is.

Verkoop onderworpen aan registratierechten voor de grond en BTW voor de bouw. Reserveer nu je toekomstige woning of investering en profiteer van de wet Breyne om je financiering te onderhandelen tegen de beste actuele voorwaarden.
De prijs is een basis voor onderhandeling en is niet bindend voor de verkoper. De oppervlakken, 3D-visuals, plannen, informatie en prijsopgaven kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.  Neem contact met ons op voor een afspraak ter plaatse!

Neem contact op