Huis te koop

295000€

3 slaapkamers 178 vierkante meters

Immoweb code : 11080331
Immoweb code : 11080331

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
178 vierkante meters bewoonbare ruimte
630 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle te renoveren woning

Ontdek deze karaktervolle, te renoveren woning in Nieuwrode. Met zijn strategische ligging nabij voorzieningen en uitvalswegen (Rijksweg Aarschot-Tielt-Winge en de E314 Leuven-Hasselt), is dit de ideale plek voor wie houdt van het dorpsleven met het comfort van de stad binnen handbereik (bv. het Gouden Kruispunt).

Op het gelijkvloerse verdiep vinden we een ruime inkomhal die toegang verleent tot de grote leefruimte, keuken of trap naar het eerste verdiep. De living is zeer lichtrijk daar er grote raampartijen aanwezig zijn. Ook via de leefruimte kan je de keuken bereiken die is uitgerust met de basis toestellen. Achteraan is er nog een extra polyvalente ruimte aanwezig met toilet.

Het eerste verdiep biedt drie (2 grote en 1 kleinere) slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Er is een zolder aanwezig, te bereiken via een zolderluik met trap.

Achteraan is er een gezellige, west georiënteerde tuin met terras aanwezig. De woning is volledig onderkelderd en er is een ondergrondse garage.

De plannen van de woning zijn beschikbaar op aanvraag.
Door het huidig energielabel is de woning onderhavig aan de renovatieverplichting.

Benieuwd naar deze karaktervolle woning in Nieuwrode? Plan je bezoek in via 0470 55 64 24 of [email protected]

Neem contact op