Huis te koop

*

3 slaapkamers 128 vierkante meters

Immoweb code : 7942757
Immoweb code : 7942757
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
128 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Energiezuinige woning met 3 slpk, tuin en autostaanplaats aa

Deze 2-gevel woning is gelegen in het groene binnengebied van Residentie Drieshof. Is 102 m² groot en bevat 3 slaapkamers en een zuid gerichte tuin van 60m² + tuinberging van 5 m². Van dit type zijn er 3 identieke woningen in gesloten bebouwing.
In totaal zijn in het binnengebiednbsp; 6 woningen waaronder 2 kangoeroewoningen + 2 atelierwoningen aan de zijde “Dorp”.
De kangoeroewoning of zorgwoning bestaat op het gelijkvloers uit een woning (1 slpk)nbsp; toegankelijk voor personen met een verminderde mobiliteit alsook voor rolstoelgebruikers. De bovengelegen woning is voldoende ruim voor een gezin (2slpk). Deze woningen zijn eveneens flexibel opgebouwd zodat er de mogelijkheid is om beide wooneenheden volledig apart te ontsluiten, zonder interne verbinding. Ideaal voor latere verhuring.
De 2 atelierwoningen aan de zijde “Dorp” kunnen zowel volledig als woonst gebruikt worden en beschikken dan over 4 slaapkamers en 2 badkamers + ruime Z-W gerichte terrassen. Ofwel als een handelspand met op het gelijkvloers kantoren, winkel of vrij beroep en hierboven een gekoppelde woonst met 3 slaapkamers + ruime Z-W gerichte terrassen.
Residentie Drieshof bestaat in totaal uitnbsp; 16 wooneenheden (zowel appartementen als woningen van 1 tem 4 slpk) en 1 commerciële ruimte gelegen rond de groene gemeenschappelijke buitenruimte met waterpartij. Alle wooneenheden beschikken over een private autostaanplaats en een gemeenschappelijke fietsenstalling.
Dit project is het resulta

Dit pand maakt deel uit van een project

Neem contact op