Huis te koop

299000€

4 slaapkamers 166 vierkante meters

Immoweb code : 8757386

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
166 vierkante meters bewoonbare ruimte
126 vierkante meters grond

Omschrijving

Arbor – woning 07

Een woning in Arbor is de enige in zijn soort. Dit betekent dat elke woning zijn eigen grondplan & indeling heeft, zoals een historisch gegroeid begijnhof. Geen standaard verkaveling maar een woonerf met excentriek ontworpen binnentuin en met oog voor detail. Woning 07 is een gesloten woning met 4 slaapkamers en aan de kant van de Scheldestraat. De volledig ingerichte woning voelt ruim aan en is praktisch ingedeeld. De woning is te bereiken via een private ommuurde binnentuin en heeft daarbij een private achtertuin. Deze laatste is voorzien van een terras. Bij de woning is een staanplaats inbegrepen. Zoals vanouds in een begijnhof is deze woning te bereiken via een ommuurde binnentuin. Deze binnentuin geeft je een gevoel van rust en veiligheid vooraleer je de woning betreedt.

De indeling van het gelijkvloers bevat een inkomhal met toilet, de eethoek vooraan de woning en vervolgens centraal de keuken met eiland. Er is ook een praktische berging voorzien die aansluit aan de keuken. Aan de achterzijde is de zithoek met zicht op de tuin.

Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers en is de badkamer. In de nachthal is eveneens een apart toilet en praktische wasplaats/berging.

De tweede verdieping omvat opnieuw 2 slaapkamers en een technische ruimte/berging.

Discover your way of green boutique living.

Entirus Realty - entirus

Dit pand maakt deel uit van het project Arbor

Neem contact op