Villa te koop

985000€

3 slaapkamers 228 vierkante meters

Immoweb code : 9248370

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
228 vierkante meters bewoonbare ruimte
2088 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige cottage-stijl villa gelegen op residentiële locati

Prachtige cottage-stijl villa gelegen op residentiële locatie met ca. 2.000m² grond. Op het gelijkvloers inkomhal met gastentoilet en vestiaire, ruime woonkamer met aparte kantoorruimte, ingerichte keuken, bijkeuken, koele berging, wasplaats en dubbele inpandige garage. Op de verdieping bevindt zich de masterbedroom met ensuite badkamer en 2 dressings, 2 bijkomende slaapkamers, douchekamer en apart toilet. Opbergzolder bereikbaar via vlisotrap.

Gelijkvloers
Via de lichte inkomhal op marmeren vloer met gastentoilet komt u in de royale leefruimte opgesplitst in een zithoek, een eetgedeelte, en een gezellige studieruimte voorzien van ingemaakte kasten. Centraal in deze leefruimte bevindt zich een gezellige gashaard en de grote raampartijen bieden een magnifiek zicht op de tuin achteraan. Aansluitend treffen we een eigentijdse eetkeuken voorzien van alle inbouwapparatuur met aparte ontbijthoek. Van hieruit komt u in een sas dat enerzijds toegang biedt tot de inkomhal en anderzijds tot de koele berging en de wasplaats. Aansluitend aan de wasplaats bevindt zich de dubbele inpandige garage voorzien van 2 sectionaal poorten en dewelke ruim genoeg is voor fietsenberging achteraan.
Gezellige en prachtig aangelegde tuin met prachtig zonneterras en gedeeltelijk overdekt terras.

Verdieping
Via een prachtige houten eiken trap komt u op de verdieping waar u via de overloop toegang krijgt tot een apart oudergedeelte met twee prachtige dressings, zeer ruime slaapkamer met gez

Neem contact op