Huis te koop

3 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 6994937

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
150 vierkante meters bewoonbare ruimte
586 vierkante meters grond

Omschrijving

Landelijk gelegen, vrijstaand huis te Paal

Tussen Beringen en Paal, in een prachtige, landelijke omgeving, vind je deze vrijstaande woning: een knusse thuis met een zalige ligging. De Lijsterstraat is een rustig straatje, niet ver van de heerlijke Paalse Plas, een recreatiegebied waar je fijn kan ontspannen. Maar niet alleen de rust die je hier vindt is een grote troef, de autostrade ligt slechts twee minuutjes verder: ideaal voor vlot woon- en werkverkeer.

Een netjes aangelegd voortuintje heet je welkom, links vind je de voordeur en rechts een moderne, houten poort. Achter deze poort staat een hoge carport en daarachter vind je nog een garage, zodat je auto's veilig en droog staan. Achter de voordeur kom je in de hal, rechts stap je in de ruime woonkamer van maar liefst 42,7m². Dit is een zalige ruimte om in te vertoeven: je hebt een gezellige schouw met kachel en veel grote ramen van plafond tot vloer voor een prachtige lichtinval. Achter de woonkamer kom je in de keuken, deze is helemaal in orde, een wit likje verf zal de keuken iets moderner maken. Via de keuken kan je naar buiten, naar de achtertuin.
De tuin loopt over van oprit met carport naar een gemetste garage met meer dan genoeg opbergruimte. De volledig omheinde achtertuin heeft een schattig gazonnetje en een zalig terras. Via de achtergevel kan je met de trapjes naar je kelder met venster waar je de ruimte hebt om deze 23m² eventueel als wasplaats (er is aansluiting) in te richten.
Terug in de hal kan je links naar de nachthal. Hier vind je dri

Neem contact op