Huis te koop

3 slaapkamers 181 vierkante meters

Immoweb code : 8509564
Immoweb code : 8509564

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
181 vierkante meters bewoonbare ruimte
403 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige moderne halfopen bebouwing

Woning lot 44 betreft een halfopen bebouwing op een perceel van 4a 03ca. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 181m², een carport en een magnifieke tuin palend aan parkgebied en bos. De indeling is als volgt; inkomhal met vide en vaste trap naar de eerste verdieping, vestiaire en toilet. Een zeer ruime woonkamer met open keuken en eetkamer, berging en een groot terras gericht naar het park. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, apart toilet, een douchecel met inloopdouche en lavabo voor de kinderen en een grote aparte badkamer voor de ouders voorzien van een dubbele lavabo, inloopdouche en ligbad.Van overal heeft men vanuit de woning een onbelemmerd zicht op het aangrenzende bos en parkgebied. De tuin heeft een oost west oriëntatie waardoor zowel in de ochtend als op de middag volop kan genieten van de zon.Deze woning werd getekend door Egide Meertens Plus architecten en is gekenmerkt door een strakke moderne gevelsteenarchitectuur met grote raampartijen.
Wenst u meer info over deze nieuwbouwwoning? Neem contact op met ons kantoor op 0471/23 24 25 of mail naar [email protected]
Indien u graag zelf de eindafwerking wenst uit te voeren, dan kan dit uiteraard ook. Deze woning kan ook casco+ aangekocht worden. Wij zorgen dan voor de ruwbouwwerken inclusief technieken (t.e.m chape- en pleisterwerken) en laten de verdere afwerking aan u over. Aarzel niet om deze aangepaste prijzen op te vragen.

Dit pand maakt deel uit van het project Moderne BEN woningen

Neem contact op