Uitzonderlijk vastgoed te koop

325000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 9108512

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
260 vierkante meters grond

Omschrijving

Pastorie Liezele-Dorp 66 - verkoop onder gesloten omslag

Bieden onder gesloten omslag, uitsluitend voor handelszaak
Een bod doen kan vanaf 325.000 euro: breng je bieding vóór 1 maart 2021 binnen in het gemeentehuis, Hoogstraat 29, 2870 Puurs-Sint-Amands.
Opgelet: als koper ben je verplicht om op de gelijkvloerse verdieping een handelszaak in te richten – ten laatste twee jaar na aankoop (datum van de ondertekening van de aankoopakte). Vrije beroepen zijn uitgesloten.
Meer weten?
Wil je graag het volledige verkoopdossier inkijken of een plaatsbezoek aanvragen? Mail naar [email protected] Pastorie Liezele-Dorp 66 - Verkoop onder gesloten omslag
Stroomt er ondernemersbloed door je aderen? En wil je je droomzaak openen in een uniek pand? Dan is de pastorie van Liezele misschien wel iets voor jou!
De pastorie is gelegen op een pittoresk pleintje in het hart van Liezele – recht tegenover de kerk. Je wordt de buur van een hip ontbijtrestaurant en authentieke schoenmakerij die beiden hun thuis vonden in het voormalige gemeentehuis. Op een steenworp van het plein vind je handelszaken zoals een bakker, frituur en apotheek. Van aan de pastorie sta je meteen aan wandel- en fietsknooppunten die natuurliefhebbers het hele jaar door langs de mooiste plekjes van Klein-Brabant gidsen.

Neem contact op