Huis te koop

395000€

3 slaapkamers 125 vierkante meters

Immoweb code : 9279798

Overzicht

3 slaapkamers
125 vierkante meters bewoonbare ruimte
1342 vierkante meters grond

Omschrijving

Helaas hebben we geen Nederlandse vertaling ontvangen voor deze tekst.

En :
Mount-Frugy, to the west of Brittany in the Cornouaille region, dominates Quimper. This house is part of a quiet, residential district, established on one of its hillsides, forming a valley for the river Odet. Like a little urban paradise, near to amenities, public transport, schools and cultural centres, this family haven benefits from the discreet privilege of a vast, enclosed garden where vegetation rules. This house reveals its sunniest facade to visitors. Beyond a private parking area, closed by electrified gates, a gable stairway goes up to the first level. The house is extended to the rear by a vast terrace that looks down on to the garden, planted with decorative species and fruit trees. The houseComposed of a single building, this house has a sober design. It is topped with a half-hipped, slate roof. Its facades feature symmetrical openings, most of which are arched. The lower exposed stone section constitutes and enhances the exterior ornamentation: coloured rendering highlights the darker surrounds framing the openings and their woodwork. Discreetly elegant and welcoming, this house, nevertheless, reflects an authentic urban presence. It bears witness to a period of architectural change where notions of functionality and adaptation to modern life took precedence over decoration. Its interior layout, designed in a similar vein, offers compact areas, bright rooms and high ceilings, enhanced solely with panelling featuring rectilinear moulding. Garden level The back door provi

Fr :
A l'ouest de la Bretagne, en Pays de Cornouaille, le Mont Frugy domine Quimper. Ancré sur l'un de ses flancs, qui forme vallée à la rivière Odet, un calme quartier résidentiel abrite la maison. Comme un petit Eden urbain, à toute proximité des services et transports, des établissements scolaires et culturels, ce havre familial bénéficie du privilège discret d'un vaste clos où le végétal est roi. La maison présente aux visiteurs sa façade la plus ensoleillée. Au-delà d'une aire de stationnement privée fermée par un portail électrifié, un escalier en pignon permet d'accéder au premier niveau. A l'arrière, la maison est prolongée par une vaste terrasse qui surplombe le jardin d'agrément planté d'essences décoratives et fruitières.

Neem contact op