Huis te koop

315000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 9390743
Immoweb code : 9390743

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
338 vierkante meters grond

Omschrijving

Als een dubbele garage je doet dromen

Eerste eigenaar en weinig kilometers. Mijn ouders verkopen hun huis, gebouwd in 1971 en altijd goed onderhouden. Ze hebben daarna ook de strook naast de woning gekocht zodat ze er een tweede ruime garage op konden bouwen. Dit is het enigste huis van zijn soort met een dubbele garage en dubbele ruime oprit. Als dit je doet dromen, laat deze kans niet voorbij gaan.

Er zijn 3 slaapkamers, een master-bedroom waar je perfect een dressing en king-size bed in kwijt kunt. Daarnaast een ruime 2de slaapkamer waar een even groot bed niet mis staat en een kleine 3de slaapkamer. De afmeting zal ik later posten.

De elektriciteit is aan vernieuwing toe. De buren die deze reeds vernieuwd hebben vertelden ons dat ze zonder te breken een bijkomende aarding hebben kunnen bijtrekken. Je hebt na de akte ook 18 maanden de tijd om dit in orde te brengen.

Een viertal jaar geleden is er een hoogrendementsketel geïnstalleerd. Voor een huis van deze leeftijd is het energie verbruik redelijk laag. De dubbele beglazing zal daar ook bij helpen.

In juni wordt het dak samen met de buren vernieuwd zodat het voldoet aan de huidige norm. Er wordt 1 velux raam voorzien. De zolder biedt heel wat mogelijkheden, sommige buren voorzien een vaste trap. Na de installatie van het dak wordt een EPC keuring gedaan (heeft nu weinig zin).

De vraagprijs staat momenteel op €315.000. Als u nog vragen heeft, stuur me dan een berichtje.

GEEN IMMO AUB ... Er is er reeds eentje gekozen.

Neem contact op