Huis te koop

3 slaapkamers 352 vierkante meters

Immoweb code : 6950335

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
352 vierkante meters bewoonbare ruimte
1145 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke loftwoning met aangename tuin

Achter een anonieme gevel in een rustige straat in de Vlaamse Ardennen vinden we deze verrassend ruime en lichte loftwoning.

Deze vroegere industriële molen werd helemaal verbouwd met de bedoeling om the best of both worlds van een klassieke woning en een grote loft te combineren!

De gehele benedenverdieping, leefruimte, bureau en traphal werden architecturaal opengewerkt terwijl de bad- en slaapkamers toch helemaal hun eigen privacy bieden op de eerste en tweede verdieping.
Door de industriële betonvloer, de aluminium trap, de passerelle in glas, de monumentale stalen balken en de volop aanwezige bakstenen te combineren met warme kleuren en donker hout, wordt deze woning zowel lichtrijk, gezellig als tijdloos stijlvol.
Dankzij een efficiënte vloerverwarming, stevige isolatie en zonnepanelen haalt deze +350m² grote loft met 7m hoge plafonds toch een verrassend laag energieverbruik (200€/maand).

Van bij je binnenkomst aan de voordeur word je prompt verrast door de ruimte van het huis en de lichtinval van de volledig glazen achtergevel in de verte.
Wanneer je de wijdse leefruimte (120m²) binnenstapt, dan wordt de aandacht onmiddellijk getrokken door het imposante keukeneiland van 5 x 1,2m waaraan familie en vrienden heel graag blijven hangen.
Andere blikvangers zijn de glazen passerelle die een zwevend verdiep linkt aan de eerste verdieping van het huis en de open traphal met een volledig aluminium trap.

Momenteel biedt de woning 3 ruime slaapkamer

Neem contact op