Villa te koop

5 slaapkamers 430 vierkante meters

Immoweb code : 3947116
Immoweb code : 3947116

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
430 vierkante meters bewoonbare ruimte
2622 vierkante meters grond

Omschrijving

Schoten - Koningshof

Op een van de mooiste lanen in het hartje van 'Koningshof' staat deze gerenoveerde klassieke stijlvilla met een inpandig zwembad en ca.2.622 m² eigen grond.

Indeling gelijkvloers:
Inkomhal met vestiaire en gastentoilet, toegang tot de geclimatiseerde wijnkelder met degustatietafel, apart bureel met vele maatkasten, via dubbele deur naar zitkamer met openhaard, aanpalende eetkamer met via grote schuifpui directe toegang tot het terras, ruime zeer lichte tuinkamer met open haard. Op maat gemaakte hoogglans keuken voorzien van alle comfort met enkel Miele toestellen, zoals: koffiezet, stoomoven, combioven, inductiekookplaat, tepanyaki, friteuse, wijnkast, .... Bijna alle ruimtes zijn voorzien van keramische tegel. Verder hebben we de garagevoor 2 wagens met automatisatie en het overdekt zwembad(4x11) met grote schuiframen naar het terras, de kleedruimtes met douche en apart toilet.
Indeling verdieping:
Via de zeer ruime overloop komen we in de master-suite met eigen sanitair en dressing, de 2de slaapkamer en 3de slaapkamer met daartussen de 2de volledige badkamer, de 4de slaapkamer, de 5de slaapkamer en een douchekamer. De verdieping is volledig voorzien van eiken parket en ingebouwde airco.
Opmerkingen:
De villa werd in 2008 bijna volledig gerenoveerd, in het voorjaar werd het zwembadgedeelte werd volledig herschilderd. De villa heeft een uitgebreid alarmsysteem, zowel binnen als buiten, rookdetectors en meerdere veiligheidsdeuren. De tuin is volledig omhe

Neem contact op