Huis te koop

239000€

1 slaapkamer 117 vierkante meters

Immoweb code : 11127553
Immoweb code : 11127553

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
117 vierkante meters bewoonbare ruimte
811 vierkante meters grond

Omschrijving

KNUSSE GERENOVEERDE WONING MET GARAGE IN SINT-TRUIDEN

We kunnen deze charmante woning terugvinden in de Erberstraat ter hoogte van nummer 65 te Sint-Truiden. Het centrum van Sint-Truiden bevindt zich op slechts enkele kilometers waardoor allerlei faciliteiten, scholen en winkels vlot bereikbaar zijn. De woning vinden we terug in een residentiële buurt waar men de ideale combinatie heeft gevonden tussen een goede bereikbaarheid en de nodige rust en privacy. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen enkel gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die Sint-Truiden te bieden heeft. Ook de vlotte verbinding naar zowel de omliggende steden als de N80 draagt bij tot een gunstige ligging.

Deze knusse woonst met garage is gelegen op een perceel van 8A11CA. De woning werd midden 20ste eeuw opgetrokken.
Ondertussen onderging de woonst een aantal renovaties. Zo werd het dak volledig vernieuwd, werd er ook een nieuwe keuken geplaatst alsook een nieuwe badkamer,...

We betreden de woning via de inkomhal welke reeds voorzien is van een gastentoilet. Verder geeft de inkomhal ons toegang tot de knusse leefruimte. Deze is hier onderverdeeld in een leuke zit- en eethoek. De pellet kachel zorgt hier alvast voor de nodige warmte en gezelligheid tijdens de koude wintermaanden. De knappe open keuken werd voorzien van voldoende aanbouwkasten en al de nodige toestellen voor het bereiden van een heerlijke maaltijd.

Verder kunnen we op het gelijkvloers nog een ruime praktische berging terugvinden waa

Neem contact op