Huis te koop

539000€

3 slaapkamers 186 vierkante meters

Immoweb code : 10120703
Immoweb code : 10120703

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
186 vierkante meters bewoonbare ruimte
1262 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklaar woonhuis op een prachtig perceel van 1262m² te S

Deze zeer goed onderhouden woning ligt heel rustig in een vergeten straatje in het centrum van Sleidinge ! Het pand werd zowel binnen als buiten up-to-date gehouden, zo werd er recent een prachtige kwalitatieve keuken geplaatst alsook een schitterende hardhouten overkapping die een echte meerwaarde biedt in de Zuidwest georiënteerde tuin. Binnen zijn 3 mooie slaapkamers, een handige inpandige garage, prachtige leefruimte en aangename badkamer. De indeling is zeer logisch en aangenaam !
Troeven:
- Prachtig & rustig gelegen ZW perceel zoals je ze niet meer eenvoudig kunt vinden
- Helemaal instapklaar ! Zowel binnen als buiten in perfecte staat.
- Prachtige leefkeuken (4jaar oud), nette badkamer en extra doucheruimte beneden
- Mooie EPCscore van 277 kWh/m2/jaar
- Leuke extra’s zoals de prachtige overkapping en verschillende terrassen, ruime oprit en een airco in de master bedroom.
- Veel privacy !
Indeling:
Inkom met apart toilet, mooi leefruimte met toegang naar de overkapping, prachtige leefkeuken met kwalitatieve toestellen, berging onder de trap, wasplaats met extra doucheruimte en de inpandige garage. Op de verdieping zijn er de 3 slaapkamers en de badkamer met bad & dubbel meubel. De tuin is zeer volwaardig, heeft verschillende leuke plekken en er is tevens een ruim tuinhuis voorzien !

Meer info of een bezoek? Mail naar [email protected]

Neem contact op