Huis te koop

3 slaapkamers 210 vierkante meters

Immoweb code : 8529488

Overzicht

3 slaapkamers
210 vierkante meters bewoonbare ruimte
405 vierkante meters grond

Omschrijving

IN OPTIE

Maak kennis met deze moderne, nieuw te bouwen halfopen bebouwing, centraal gelegen in Sint-Gillis-bij-Dendermonde, op een terrein van 405 m². De woning wordt casco opgeleverd: water-en winddicht.
Het gelijkvloers omvat een inkomhal en grote leefruimte met open keuken. Verder is er een ruime berging, inpandige garage met sectionale poort (inbegrepen in de prijs) en ruimte voor een gastentoilet. De verdieping telt drie slaapkamers, een badkamer en ruimte voor een tweede apart toilet. Er is ook nog een ruime zolder (45,5m²) voorzien. De zuidgerichte tuin maakt dit geheel compleet.
Extra troeven: rustige, residentiële omgeving en toch in de buurt van winkels, scholen en openbaar vervoer; energiezuinige woning: E-peil [40 en S-peil 31; modern zwart aluminium buitenschrijnwerk; aanpassingen aan de indeling zijn nog mogelijk afhankelijk van de behoeften (buitenconstructie kan niet meer gewijzigd worden).
Wordt deze woning uw nieuwe thuis? Graag bespreken wij met u de plannen en mogelijkheden. Prijs excl. registratierechten op de grond en BTW op de constructiewaarde.

Neem contact op