Huis te koop

245000€

2 slaapkamers 125 vierkante meters

Immoweb code : 10124904
Immoweb code : 10124904

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
125 vierkante meters bewoonbare ruimte
145 vierkante meters grond

Omschrijving

Goed gelegen woning in Temse

Ben je op zoek naar een goed gelegen woning in Temse? Lees hier dan zeker even verder.

Gelegen nabij openbaar vervoer, invalswegen en het centrum heeft deze woning heel wat te bieden. De uitstekende indeling, de leuke tuin met vrij zicht & achteruitweg en de inbegrepen zonnepanelen vormen slechts enkele andere troeven van deze woning.

Indeling:
- Kelder: deels ondergrondse kelder die dienst doet als extra berging.
- GLV: via de inkomhal (7m²) met apart toilet en keldertoegang, kom je in de lichtrijke, ruime leefruimte (41m²) met aansluitend de open, goed uitgeruste keuken (11m²). Via een groot schuifraam in de woonkamer betreed je de gezellige tuin (55m²) met terras en groenuitzicht en een achteruitweg ideaal voor fietsen en vuilbakken. Verder heb je nog een ruime staanplaats vooraan de woning.
- 1steV: de nachthal (4m²) leidt jou naar de badkamer, de eerste grote slaapkamer (14m²) en een polyvalente ruimte (9m²) die eventueel ook dienst kan doen als slaapkamer. De badkamer is uitgerust met een ligbad, toilet, enkele wastafel in meubel en aansluitingen voor wasmachine/ droogkast.
- 2deV: via de vaste trap bereik je de 2de verdieping waar nog een extra slaapkamer (25m²) is en tevens de verwarmingsketel en omvormer van de zonnepanelen bevinden.

De 13 zonnepanelen zijn inbegrepen in de prijs en kunnen een jaarlijkse energiebesparing voorzien van ongeveer €1200.

Interesse? Maak dan snel een afspraak.

Neem contact op