Huis te koop

3 slaapkamers 205 vierkante meters

Immoweb code : 7437361
Immoweb code : 7437361

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
205 vierkante meters bewoonbare ruimte
1100 vierkante meters grond

Omschrijving

Open bebouwing met drie slaapkamers en grote tuin

Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Hasseltseweg in Tessenderlo staat een ruime open bebouwing te koop. De woning heeft een zeer vlotte bereikbaarheid, geniet van een zalige tuin en beschikt over drie slaapkamers.

De woning is gebouwd in 1955. De voorkant van de woning geeft een verzorgde indruk met voor- en zijtuintje. Het perceel is volledig omheind en heeft aan de voorkant een poort. Als je dan met je auto de oprit oprijdt, rij je zo de garage in. Waarschijnlijk ga je dan naar binnen langs de zijdeur. Hier vind je meteen een ruime, geïnstalleerde keuken met een zalige eethoek. Deze ruimte ligt in een erker voor een knappe lichtinval. Verdervind je beneden de leefruimte van zo'n 32 m2 groot. De zalige veranda is oostelijk georiënteerd, zodat jij hier 's morgens heerlijk de krant leest! Bovendien vind je op het gelijkvloers de badkamer met ligbad, lavabomeubel en toilet. Alle ramen zijn van rolluiken voorzien. Achteraan de woning geniet je van wat opbergruimte. Via het poortje loop je in de tuin van 6 are groot. De tuin bestaat uit terras, gazon, een authentiek kappelletje (gemetseld door de voormalige eigenaar) en een oude serre.

Terug naar binnen vind je in de inkomhal de trap. Hier kan je naar de kelder van 20 m2. Op de bovenverdieping heb je drie slaapkamers van respectievelijk 16,8 m2 en 8,05 m2 en 17 m2 groot. De kleinste kamer heeft ingebouwde kasten en ook hier z

Neem contact op