Huis te koop

180000€

2 slaapkamers 148 vierkante meters

Immoweb code : 8946336

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
148 vierkante meters bewoonbare ruimte
121 vierkante meters grond

Omschrijving

Verkocht! Huis te koop, groenstraat 35 Tienen

Verkocht!
Deze ruime half-open bebouwing is gelegen vlak naast het groot begijnhof van Tienen, ze heeft een zeer gunstige ligging en bevindt zich op wandelafstand van bushalte, station en op 2,4km van de E40, daarnaast zijn ook winkels, scholen en het stadscentrum van Tienen perfect te voet bereikbaar. De woning beschikt over een recent geïsoleerde zolder, en heeft ook recent nieuwe beraming met dubbel glas. Het huis bestaat uit :
- op het gelijkvloers : een inkomhal met toilet, naast de inkomhal bevindt zich een grote living. Daarnaast is er een keuken die uitgeeft op een veranda/eetruimte, deze veranda sluit aan op de gezellige stadstuin.
-de eerste verdieping : hier vindt men twee ruime slaapkamers, een badkamer en een opbergruimte die eventueel dienst kan doen als dressing. De badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele lavabo en toilet.
-de tweede verdieping : is voorzien van een grote zolderruimte die eventueel de mogelijkheid biedt om nog twee extra slaapkamers in te maken, of als hobbyruimte kan worden ingericht.
-Ten slotte is het huis volledig onderkelderd. In de kelder is een wasruimte voorzien.

Neem contact op