Huis te koop

2 slaapkamers 183 vierkante meters

Immoweb code : 8720651
Immoweb code : 8720651

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
183 vierkante meters bewoonbare ruimte
890 vierkante meters grond

Omschrijving

IN OPTIE - Bijzonder knap gerenoveerde woning met zuidwest g

IN OPTIE - Deze knappe halfvrijstaande woning is gelegen langs de Weilgenstraat 4, op een zuidwest gericht perceel van 8a 90ca, te Henis, een landelijke deelgemeente van Tongeren.
In de periode van 2008 tot op heden is de woning onderworpen aan een grondige en zeer geslaagde renovatie. Zo werd de woning volledig gestript tot op de ruwbouw, en opnieuw afgewerkt en smaakvol ingericht, met oog voor kwaliteit en comfort. Onder meer Volgende werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd: sanitair, elektriciteit, plakwerk, isolatie van de vloer, chapewerken, betegeling, CV, ramen, keuken, badkamer, ...

Deze woning kan onmiddellijk betrokken worden, zonder bijkomende kosten, en is echt wel instap-klaar, mogelijk zelfs met de aanwezige overgordijnen inbegrepen.

De indeling is als volgt:
Inkomhal met mooie vloer en netjes vernieuwde trap, die onmiddellijk een frisse en zeer nette indruk achterlaat bij het binnenkomen, woonkamer met ingebouwde haard, onderverdeeld in zit- een eetruimte, met aansluitend de open keuken van zeer degelijke kwaliteit, die recent volledig nieuw werd geïnstalleerd, voorzien van alle nodige toestellen zoals oven, combi-oven, vaatwasser, kookplaat, frigo met diepvries, en eiland met spoelbak en ontbijthoek.
Vanuit woonkamer en keuken heeft men zicht op en toegang tot het terras, en de achterliggende zw georiënteerde tuin.
Op de verdieping komt men via de overloop in de twee ruime slaapkamers waarvan 1 met kamerbrede inbouwkasten. De smaakvolle

Neem contact op