Huis te koop

398000€

3 slaapkamers 232 vierkante meters

Immoweb code : 9235357
Immoweb code : 9235357

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
232 vierkante meters bewoonbare ruimte
2913 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning met uniek zicht op natuurgebied

Deze degelijke, ruime woning met 3 slaapkamers en een vrijstaande dubbele garage op een perceel van 2 913m2, heeft een uniek zicht op de achterliggende weilanden en natuurgebied. Centrale ligging niet ver van het stadscentrum, op wandelafstand van het mooie vennengebied.
Gelijkvloers: Inkomhal met toegang tot de leefruimte, keuken, polyvalente ruimte en kelder. Zowel de lichte woonkamer als de ruime keuken hebben een uniek zicht op weilanden en natuurgebied én de ondergaande zon. De polyvalente ruimte kan eventueel dienst doen als thuiskantoor/hobbykamer.
Eerste verdieping: Hier bevinden zich drie ruime slaapkamers, zolder/berging, de badkamer heeft mogelijkheden tot uitbreiding.
Kelder: met opbergmogelijkheden, cv-ketel op mazout.Bi jgebouw: garage voor 4 auto's (met smeerput), zolderverdieping toegankelijk via trap. Biedt vele mogelijkheden. Buiten: oprit met ruime parkeermogelijkheden. In de tuin is er toegang tot het achterliggende 'Bels Lijntje'.
Verdere info:
Degelijke woning met veel lichtinval, ruime kamers, dus vele mogelijkheden, ook voor vrije beroepen en dierenliefhebbers gezien het groot perceel
Vele ramen van de woning hebben reeds dubbele beglazing, dak, vloer en muren zijn niet geïsoleerd, vandaar de hogere EPC-score.
De woning is beschikbaar na ondertekening van de akte.
Geïnteresseerd? Bel of mail 0495/72.19.42 - [email protected] –0494/80.58.85 - [email protected]
Bezichtigen UITSLUITEND na afspraak. GEEN MAKELAARS AUB !!

Neem contact op