Huis te koop

369000€

4 slaapkamers 205 vierkante meters

Immoweb code : 9426745
Immoweb code : 9426745

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
205 vierkante meters bewoonbare ruimte
374 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime woning in Bulskamp met vier slaapkamers.

Deze woning is gelegen in de Sint-Bertinusstraat te Bulskamp. Dit is een speelstraat waar enkel doorgang voorzien is voor de bewoners!

De woning werd volledig gerenoveerd en is voorzien van alle hedendaagse noodzakelijkheden. De zeer leuke afwerking zorgt alleen voor een meerwaarde. 

Indeling:

Inkomhal met doorgang naar zowel de bureauruimte als de woonkamer en de kelder. Deze bureauruimte kan steeds dienst doen als gelijkvloerse slaapkamer.

De leefruimte is voorzien van een ruime eetplaats, aparte zithoek met open haard, wand voor projectie, kasten op maat,... Om de hoek vinden we de mooie, ruime keuken. De keuken werd volledig ingericht en heeft een doorgang naar debadkamer (douche, bad, dubbele lavabo in meubel) en een apart toilet. Verder is er nog een ruime opbergruimte met aansluitingen voor de droogkast en de wasmachine.

Op de bovenverdieping bevinden zich vier slaapkamers (waarvan één op de voutekamer), een dressing, een opbergruimte en een apart toilet. Ook hier werd alles mooi gerenoveerd en vernieuwd, nieuwe dakvensters met verduistering, ingemaakte kasten in de nachthall,... Via de eerste slaapkamer is er nog een zolderluik naar een bergzolder. 

De zonnige tuin werd volledig aangelegd (onder andere met een half ingebouwd  zwembad ). 

Via de tuin komen we in de zeer ruime garage met veel extra opbergplaats en een extra opbergzolder. 

De woning werd ook voorzien met zonnepanelen

Neem contact op