Huis te koop

239900€

4 slaapkamers 267 vierkante meters

Immoweb code : 9305890

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
267 vierkante meters bewoonbare ruimte
207 vierkante meters grond

Omschrijving

Verrassend ruime gezinswoning. Structureel in orde!

Hola, wat een ruimte! Dit is niet zomaar het zoveelste rijhuis, of wat had je gedacht? Achter de gevel zit niet enkel een gezinswoning van maar liefst 250m² verscholen, maar ook een kant-en-klare handelsruimte. Ideaal als kantoor, maar ook als winkel. Heel wat structurele vernieuwingen in huis werden al voor jou gedaan. (O.a. gevelbekleding, ramen, isolatie, balken, muren, ketel en elektra).


Indeling: het woongedeelte is toegankelijk via een eigen voordeur aan de zijgevel. Verder werd de gelijkvloers ingedeeld in 3 grote ruimtes: woonkamer, eetkamer en keuken. Naast de eetkamer zien we tenslotte nog een vernieuwde (eerste) badkamer.


De bovenverdieping werd volledig gestript, en werd momenteel opgedeeld in 4 slaapkamers en een af te werken badkamer. Alle aansluitingen en leidingen werden reeds voorzien. Er is trouwens nog ruimte voor het creëren van een 5de slaapkamer. Er is tenslotte een kelder aanwezig.

Het handelsgedeelte beschikt ook over een eigen ingang via de voorzijde, en werd voorzien een grote rolluik ter afsluiting van de etalage. Graag een deel verhuren? No worries, woning en handelsruimte beschikken elk over een aparte ingang. Geen commerciële ruimte nodig? Ook geen probleem, de wand tussen woonkamer en handelspand kan gemakkelijk weer verwijderd worden.

Neem contact op