Huis te koop

299000€

3 slaapkamers 289 vierkante meters

Immoweb code : 10504698
Immoweb code : 10504698

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
289 vierkante meters bewoonbare ruimte
108 vierkante meters grond

Omschrijving

instapklare en zeer ruimte Bel-Etage met handelsmogelijkhed

Centraal gelegen bel-étage met handelspand.

Bent u op zoek naar een woning met zonnige terrassen, energiezuinig (zonnepanelen) en professionele mogelijkheden? Dan is deze bel-étage woning met handelsruimte zeker iets voor u!

Sterke visibiliteit en parkeermogelijkheden nabij zijn alvast de extra troeven. Deze eigendom beantwoordt aan verschillende noden en is tevens interessant voor hoofd- en bijberoepen.

Alsook is er de mogelijkheid om een extra woonruimte te creëren in functie van bv mantelzorg of kangoeroe-wonen. Het gelijkvloers van 100m2 is momenteel uitgerust als kapsalon, en is eenvoudig om te vormen naar burelen, winkel of leefruimte.

Door het grote raam aan de voorzijde is er veel lichtinval. Bijkomend zijn er extra stock-mogelijkheden in de kelder en de aparte berging, en is er eveneens een toilet, een wasruimte en een grote keuken aanwezig.

Via het schuifraam komt u op het stadstuintje aangelegd met kunstgras. Op de eerste verdieping vinden we 3 grote slaapkamers (één met schuifraam en terras) en de badkamer.

De leefruimte omvat het volledige bovenste niveau en is gekenmerkt door een aantal luxe-elementen zoals houten bevloering, gashaard, maatkasten en een hedendaagse open keuken. De grote raampartijen zorgen ook hier voor veel lichtinval en via een schuifraam kom je op het grote terras met vergezichten. Als laatst zijn er 2 garages ter beschikking.

Op het dak van de woning zien we 24 recent aangelegde zonnepanelen.

Maak nu uw afspraak met dossierve

Neem contact op