Huis te koop

325000€

4 slaapkamers 199 vierkante meters

Immoweb code : 11156916
Immoweb code : 11156916

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
199 vierkante meters bewoonbare ruimte
704 vierkante meters grond

Omschrijving

Halfopen bebouwing met 4 slaapkamers op een perceel van 704

Gelegen tussen de Kortenbos te Massemen en het centrum van Wetteren stellen we deze te renoveren halfopen bebouwing met ruime oprit voor op een mooie oppervlakte van 704m².

Niettegenstaande de rustige ligging van deze woning bevinden we ons hier dicht bij autostrades, winkels, scholen, kinderopvang en het centrum.

Deze solide woning met veel potentieel beschikt in de huidige staat over een inkomhal met een trap naar de 4 slaapkamers (waarvan één de helft van de zolderverdieping) en een trap naar de kelder. Vooraan bevindt zich eveneens de living met aansluitend de keuken, badkamer en bergruimte. Veranda, garage en stalling werden aangebouwd. De bijhorende ruime, aan te leggen tuin, sluit dit geheel volledig af.

Er zijn hier dus zeker en vast tal van mogelijkheden om zowel de woning als het perceel naar eigen smaak en behoeftes her in te richten! EPC: F (750 kWh/m² jaar). Mits een nieuw dak met de vereiste isolatiedikte en het isoleren van de muren, komt de woning terecht in een EPC-label C.

Indien graag meer informatie of een bezoek, neem dan gerust met ons contact op via onze website Albert.immo.
Neem contact op