Huis te koop

237000€

3 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 9327358
Immoweb code : 9327358

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
226 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime instapklare woning met tuin!

Een verrassende gerenoveerde woning in een leuke buurt....

We komen de woning binnen in de hal met vestiaire en apart gastentoilet. Vooraan vinden we een handige (technische) berging. De leefruimte is ingedeeld met een zithoek, eetkamer en moderne open keuken. De leuke indeling en de hazard zorgt voor een zeer gezellig gevoel en via de grote ramen hebben we een mooi zicht op de tuin. Deze is eenvoudig aangelegd en voorzien van een ruim terras.
De eerste verdieping beschikt over 2 slaapkamers, waarvan 1 in 2 is gedeeld en een ruime badkamer met, dubbel lavabomeubel, ligbad, douche en toilet.
Via een vaste trap kunnen we naar de zolderverdieping die geïsoleerd is. Mits wat afwerking is hier perfect een extra kamer van de maken.
Er is tevens een droge kelder aanwezig.

De woning werd recent volledig en grondig gerenoveerd: nieuwe vloeren, pleisterwerken, CV (condensatieketel op gas), elektriciteit (conforme keuring), keuken, badkamer,... Overal aluminium ramen met dubbele beglazing.

We vinden deze woning terug op de "Wijnberg" met in de nabijheid een schooltje, veel parkeermogelijkheden, ... en er is een goed verbinding met de Kortrijkse Ring.

Een instapklare woning met veel ruimte!

Neem contact op