Huis te koop

320000€

3 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 9235692
Immoweb code : 9235692

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
150 vierkante meters bewoonbare ruimte
336 vierkante meters grond

Omschrijving

INSTAPKLARE WONING met 3 kamers , terras en tuin !

Welkom in onze gezellige halfopen woning op de hoogte van de Cijnskouter zonder doorgaand verkeer ! Vlak naast het dorpsplein (voor winkels en lagere school) en aan de rand van onze mooie Vlaamse Ardennen .
VLOT BEREIKBAAR met dubbelbrede oprit voor wagens, en naast openbare parkings. Ook met drie dichtbij gelegen opritten van autosnelwegen. Op zeer korte afstand van het station van Anzegem (voor sneltreinen om het uur naar Brussel) en van Waregem (voor sneltreinen om het half uur naar Gent).
BENEDEN : hoge inkomhal met open draaitrap ; Inpandige diepe garage met wasplaats ; Lichtrijke leefruimte (in L) en ruime keuken : met plaats voor een toffe ontbijt-tafel. Twee brede deurvensters zorgen voor toegang tot een even grot e terras , alsook voor een diep zicht ver boven de onderhouds-vriendelijke tuin !
BOVEN : 3 ruime kamers naast een grote badkamer. Nog een derde wastafel in één van de kamers , en verder veel bergruimte op zolder.
Voornaamste TROEVEN : condenserende gasverwarmingsketel ; goedgekeurde elektriciteit ; regenwaterput (7000L) met aktieve-kool filter ervoor. Energiezuinige woning ! Eigenaars blijven per mail bereikbaar voor regeling van een afspraak met u !

Neem contact op