Huis te koop

465000€

3 slaapkamers 231 vierkante meters

Immoweb code : 11307637
Immoweb code : 11307637

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
231 vierkante meters bewoonbare ruimte
1188 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Vrijstaande woning op mooi perceel van 1.188 m².

Op zoek naar jouw droomwoning in Wortel, nabij Hoogstraten? Ontdek deze prachtige woning op een perceel van 1.320 m², gelegen in een rustige dorpskern. Met moderne voorzieningen en een verzorgde tuin, biedt deze woning alles wat je zoekt en meer!


Troeven van deze woning:
*Ruim perceel: Met een combinatie van siertuin en moestuin, biedt dit royale perceel volop mogelijkheden om te genieten van groen en ruimte.
*Lichtijke leefruimte: Grote ramen in de woonkamer die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht .
*Ideale ligging: De combinatie van een gezellige dorpskern met enkele lokale voorzieningen en de nabijheid van het bruisende centrum van Hoogstraten, maken van deze gezinswoning de ideale locatie.*Potentiële bouwgrond: De grond kan eventueel opgesplitst worden in 2 percelen bouwgrond voor HOB woning.

Indeling:
Binnenkomend in de lichte inkomhal met gastentoilet, wordt u verwelkomd in de ruime woonkamer met grote glaspartijen en een gezellige inbouwhaard. De comfortabele keuken is uitgerust met moderne apparatuur en leidt naar de verwarmde veranda, waar u kunt genieten van het uitzicht op de aangename tuin.
Verder vindt u op de begane grond een handige wasplaats met douche en toilet, een garage met automatische poort voor twee wagens en extra bergruimte in de kelder.
Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. Eén van de ruime slaapkamers is voorzien van een extra douche en wastafel.

Neem contact op