Huis te koop

425000€

3 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 9320163
Immoweb code : 9320163

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
1119 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime woning te Zele-Heikant met tal van mogelijkheden

Ben je op zoek naar een woning in Zele waar je beschikt over een ruimte voor een zelfstandige activiteit of extra kamers op het gelijkvloers? Lees dan zeker verder!

De woning is zeer goed gelegen en ligt op een groot stuk grond. Met zowel de badkamer als enkele slaapkamers op het gelijkvloers, is deze woning ook uitermate geschikt voor mindervaliden.

Indeling:
- GLV: via de inkom (10m²) met ingemaakte kasten komen we terecht in de polyvalente ruimte (30m²). Deze doet momenteel dienst als schoonheidssalon, maar kan net als voor een andere handelsactiviteit ook dienst doen als woonkamer of ruime slaapkamer. De recent vernieuwde keuken (6m²) werd voorzien van alle toestellen. Verder treffen we nog een extra woonkamer (28m²), eenbureel/ slaapkamer/... (11m²) en de badkamer (7m²) met groot hoekbad en toilet. Ook is er een garage (25m²) met automatische poort en een aparte berging/ wasplaats (13m²). Gelegen op de hoek van de Heikant en de Eekstraat, beschikt de woning over 2 opritten en een groot grasperk. Het terras is zuidgericht.
- 1steV: op de bovenverdieping beschikt de woning over een nachthal (6m²), 3 ruime slaapkamers (20-14-10m²), alsook een extra bergruimte (6m²).

Is dit de ruime woning die je zoekt? Spreekt de uitstekende ligging jou ook aan? Maak dan snel een afspraak!

Neem contact op