Huis te koop

395000€

3 slaapkamers 370 vierkante meters

Immoweb code : 9349149
Immoweb code : 9349149

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
370 vierkante meters bewoonbare ruimte
360 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime gezinswoning in het centrum van Zele

Ben je op zoek naar een ruime, tot in de puntjes afgewerkte gezinswoning in het centrum van Zele? Lees dan zeker verder!

Deze woning, gebouwd in 2011, kent met zijn centrale ligging, ruime kamers, vloerverwarming, mooi aangelegde tuin en bewoonbare oppervlakte van maar liefst 370m² (zolder niet meegerekend) heel wat pluspunten.

Indeling:
- GLV: inkomhal (10m²) met vestiaire en gastentoilet. Via de glazen deur komen we terecht in de zeer ruime en lichtrijke woonkamer (42m²) met bureauruimte (7m²) die via de schuifdeur gemakkelijk af te scheiden is. De keuken (16m²) is voorzien van een ontbijthoek, ingericht met de nodige toestellen en afgewerkt met een granieten blad. De inpandige garage (28m²) met automatische poort biedt plaats voor extra bergruimte en beschikt over aansluiting voor wasmachine/ droogkast. Eens buiten komen we terecht in een mooi aangelegde tuin (216m²) , met een terras dat via de automatisch zonneweringen de nodige koelte biedt op de warme zomerdagen.
- 1steV: de grote nachthal (13m²) geeft toegang tot de badkamer (15m²) met hoekbad en inloopdouche. Boven is er ook een tweede apart toilet voorzien. De 3 slaapkamers zijn allen zeer ruim. Zo zijn er twee slaapkamers van 21m² en is er nog de masterbedroom (32m²), inclusief dressing (9m²). Tevens is er een ingerichte wasplaats (7m²).
- Zolder: de zolder (67m²) is te bereiken via een zolderluik en is de perfecte opslagruimte. De zolder biedt ook mogelij

Neem contact op