Huis te koop

3 slaapkamers 130 vierkante meters

Immoweb code : 7262630
Immoweb code : 7262630

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
130 vierkante meters bewoonbare ruimte
469 vierkante meters grond

Omschrijving

Klein beschrijf | Halfopen bebouwing met drie slaapkamers en

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het centrum van bruisend Zonhoven staat een leuke gezinswoning te koop. De voorkamer van deze charmante woning was vroeger een winkeltje. Je koopt hier een huis met geschiedenis, drie slaapkamers en niet onbelangrijk: een leuk, zuidwestelijk tuintje. De perceeloppervlakte bedraagt 4a 69ca.

Je loopt deze woning binnen in de voormalige winkelruimte, deze is momenteel ingericht als leefruimte met tv-hoek. Via de living loop je in de centrale hal met de trap naar boven. Als je doorloopt kom je in de keuken. De keuken is enorm, het is eigenlijk een echte ‘leefkeuken' met plaats genoeg voor een grote, gezellige gezinstafel! De kinderen kunnen hier hun huiswerk maken terwijl mama of papaalvast aan het eten begint. Via de keuken kom je achteraan in de splinternieuwe badkamer met lavabo en ligbad. Achteraan de woning loop je in een sas met toegang tot de tuin.

De tuin is erg gezellig, ze is volledig zuidwestelijk georiënteerd zodat je optimaal geniet van de zon! In de tuin vind je verder een garage/bergplek voorzien van elektriciteit en verwarming.

Op de bovenverdieping van de woning vind je drie slaapkamers. Ze hebben telkens prachtige, grote ramen voor een tof uitzicht en veel lichtinval!

Verrassing: de zolder van deze woning is ruim en biedt veel mogelijkheden! Wat dacht je van een gigantische master bedroom met eigen dressing en badkamer? Of een leuke speelzolder voor de kinderen? Een bureaukamer vo

Neem contact op