Huis te koop

3 slaapkamers 100 vierkante meters

Immoweb code : 7704521

Overzicht

3 slaapkamers
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
571 vierkante meters grond

Omschrijving

Het ultieme buiten wonen! U vindt de landelijke charmes op één van de mooiste plekjes in Zuidzande, schitterend uitzicht over de polders van Zeeuws Vlaanderen, volop rust en vrijheid op slechts enkele autominuten verwijderd van zee en strand!

Deze zeer sfeervolle vrijstaande dijkwoning uit circa 1934 ligt op een zeer ruim perceel dat toegankelijk is via houten poort en maximale privacy waarborgt. De woning is zeer geschikt als vakantiewoning maar kan ook permanent bewoond worden. Vanuit het huis heeft u vrij uitzicht. Deze plek biedt de mogelijk om prachtige wandel- en fietstochten te maken. Maak bijvoorbeeld een mooie strandwandeling met een tussenstop in één van de vele gezellige strandtenten.

U komt binnen via de achterzijde. De hal biedt toegang naar de eerste verdieping, woonkamer, gesloten keuken, badkamer en sanitair. De praktische en gezellige gesloten keuken is voorzien van nieuw inbouwapparatuur. De woonkamer is voorzien van een houtkachel en geeft een vrij uitzicht over de landerijen. Doordat de woonkamer in twee gedeeltes is verdeeld, zijn er een tal van mogelijkheden tot bijvoorbeeld het creëren van een extra slaapkamer. De badkamer bevindt zich op de begane grond en is voorzien van een douche en wastafel. Tevens is hier ook de wasmachineaansluiting te vinden.

Via de vaste trap in de hal heeft toegang tot de eerste verdieping. Deze verdieping is verdeeld in drie slaapkamers en een tweede toilet. Hiernaast is op de overloop optimaal gebruik gemaak

Neem contact op