Huis te koop

254000€

1 slaapkamer 91 vierkante meters

Immoweb code : 9128519

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
91 vierkante meters bewoonbare ruimte
681 vierkante meters grond

Omschrijving

VERKOCHT op 1ste bezoekdag

VERKOCHT. Gezien de mega belangstelling zal er op de bezoekdag, wegens corona afspraak verplicht vast te leggen via email, onder gesloten envelop gewerkt worden, wat inhoudt dat elke kandidaat een bod kan uitbrengen onder gesloten envelop tegen zondagavond 31/01 om 20U00 in de brievenbus van ons kantoor gelegen te Pauwstraat 24 te 9080 Lochristi.
Deze woning is gelegen in een zeer rustige hoek van een verkaveling. Ze is bereikbaar langs de verkaveling zelf, maar ook langs een private weg aan de achterzijde (waar zich ook de twee garages en carport bevinden). Op het gelijkvloers heb je een ruime centrale inkomhal met aansluitend gastentoilet. Aan de ene kant kom je in de mooi, lichtrijke leefruimte terecht. De zithoek heeft een gezellige houtkachel, en via een groot schuifraam heb je toegang tot het zonovergoten terras. De praktische keuken heeft een aanpalende bergruimte, met eveneens toegang tot de tuin. Aan de andere kant van de inkomhal heb je toegang tot de badkamer en de enige slaapkamer. De grootste troef van dit huis bevindt zich echter in de garage : van daaruit heb je toegang tot de massief grote zolderruimte die nog verder kan ingericht worden , met een beetje verbeelding is hier ruimte voor allerlei extra vertrekken. De betonnen gewelven bieden alvast een stevige basis voor uw grootse plannen.
Bezoekdag zaterdag 30/1, enkel mits inschrijving naar [email protected] met volledige namen en telnr. Volg ons op FB en Instagram . www.immo-home.be

Neem contact op