Huis te koop

335000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 8257031

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
451 vierkante meters grond

Omschrijving

Goed georiënteerde nieuwbouw koppelvilla op landelijke liggi

¨Breughel§ een kleinschalige verkaveling te Zwevezele staat voor eigentijdse architectuur die rekening houdt met de landelijk omgeving in combinatie met een duurzame & kwalitatieve afwerking. Alle woningen genieten van een gunstige oriëntatie, luchtige leefruimtes dankzij de grote raamopeningen en voldoen aan al uw verwachtingen qua hedendaags comfort en energiezuinigheid.

CONTACTEER ONS VOOR EEN VIRTUELE TOUR OF EEN BEZOEK AAN DE WERF!

De verkaveling bestaat uit vijf woningen waarvan een koppelvilla langs de Sprookjesdreef en twee halfopen woningen en een gesloten bebouwing langs de Brugsesteenweg.

Ondanks de landelijke ligging hoeft u niet in te boeten op bereikbaarheid, op fietsafstand vindt u het centrum van Zwevezele (3 km) en Ruddervoorde (5 km). Aansluiting op het openbaar vervoer is op wandelafstand voorzien en ook verbindingswegen (o.a. E403) zijn nabij.

Afwerking van de woning is mogelijk na overleg met de bouwheer, er zijn reeds mooie budgetten voorzien voor uw keuken, badkamer, vloeren, ... Elke woning beschikt over drie slaapkamers (sommige zijn in overleg met bouwheer & architect verder uit te breiden tot 5 slaapkamers), één à twee badkamers, een inpandige garage of carport, etc.

KOOP NU & BETAAL BIJ OPLEVERING! Reeds 60% verkocht!

Indeling woning lot 5:

GV.: Inkom, toilet, luchtige leefruimte met eet- & zithoek en aansluitend een aangename leefkeuken, sas met trappenhal, berging / annex wasplaats, carport.

1° V.: Nacht

Dit pand maakt deel uit van het project Breughel

Neem contact op