Industriële gebouwen te huur

550€ per maand

Immoweb code : 7704542

Overzicht

Omschrijving

Dit representatieve bedrijfsgebouw is gelegen op het moderne bedrijventerrein in Eede. Het gebouw is gelegen op een goede zichtlocatie nabij de Belgische grens en diverse uitvalswegen in de buurt.

Het volledige gebouw is verdeeld in verschillende bedrijfsruimtes met elk een oppervlakte van circa 200 m². De Nijverheidsweg 2A is voorzien van een inkom, toilet en pantry, ruime hal van circa 135 vierkante meter met aansluitende kantoorruimte circa 15 vierkante meter. De eerste verdieping heeft een oppervlakte van 50 vierkante meter en is momenteel verdeeld in 1 ruimte.

De te verhuren bedrijfsruimte leent zich uitermate goed voor bijvoorbeeld een webshop, multi-purpose, of logistiek en-/of bouwgerelateerde bedrijven.

Bijzonderheden:
- Goede zichtlocatie
- Voldoende Parkeerruimte
- Waarborgsom van 2 maanden verplicht
- Aanvaarding in overleg.

Indien u in aanmerking wilt komen voor het huren van dit bedrijfsobject, dan kunt u een huur-aanvraagformulier opvragen. Bezichtigingen vinden plaats na goedkeuring van het huur-aanvraagformulier door verhuurder. Alleen volledig ingevulde formulieren met bijlagen worden in behandeling genomen.

Neem contact op