Industriële gebouwen te koop

207948€

214 vierkante meters

Immoweb code : 8996036

Overzicht

214 vierkante meters bewoonbare ruimte
971,72 € m²

Omschrijving

nieuwe flexibele kmo-units op een topligging

Unit A4: uw uniek magazijn, opslagruimte of distributie- en productiecentrum, en dat eventueel in combinatie met (ingerichte) kantoorruimte. Breng uw business samen onder 1 dak en focus u in de toekomst louter op uw kernactiviteiten.
Deze unit bestaat uit 214 m² voor opslag, als loods, showroom, atelier, werkplaats en / of magazijnruimte en dit eventueel in combinatie met een ingebouwd kantoor met ramen op het gelijkvloers en/of op de verdieping.


Unit A4 werd in betonstructuur gebouwd en is geïsoleerd; de vloer heeft een draagkracht van 2500 kg/m², er is een lichtstraat, een rookluik (hoogste klasse), 6m vrije hoogte & 1 sectionale poort. U heeft uw eigen toegangsdeur en nutsleidingen tot in de unit. 2 nodige parkeerplaatsen neemt u af aan 5.000 euro / plaats.

Het project is perfect gelegen op de as Leuven – Hasselt | gelegen op 2 km van de autostrade E314. Diest is op 8 min met de auto, terwijl u het centrum van Bekkevoort met de fiets gemakkelijk kan bereiken. Het kmo-park is gelegen in een ondernemende kmo-zone waar bedrijven elkaar versterken en aanvullen. Laat uw gehele business bij elkaar komen in het bedrijvenpark BVI.BE Assent en geef uw professionele activiteit de ruimte die ze verdient ! Wacht niet langer en til uw bedrijf samen met BVI.BE naar een volgend niveau. Voor alle info zie ook www.BVI.be | al 25 jaar de referentie in kmo-parken !

Neem contact op