Kantoren te huur

2181€ per maand

500 vierkante meters

Immoweb code : 7045197

Overzicht

500 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Bel ons nu om de opties te bespreken

Zoekt u een ruim kantoor voor uw groeiende team? Kies voor een privékantoortuin met ruimte voor 10 tot 15 personen.
Het betreft hier een volledig gemeubileerde kantoortuin voor 10 tot 15 personen met moderne, ergonomische kantoormeubels, snel en draadloos internet, vaste telefoonlijnen en handsets, en toegang tot een printer, scanner en kopieerapparaat voor gemeenschappelijk gebruik. U kunt gebruikmaken van administratieve services, waaronder een professionele telefoondienst, een ontvangst- en doorstuurservice voor uw post en een receptiemedewerker die uw bezoekers verwelkomt. Er zijn ook verschillende gemeenschappelijke voorzieningen. We hebben een enorm aanbod aan professionele, inspirerende en stimulerende werkruimtes en community's waaruit u kunt kiezen. Hiermee heeft Regus al meer dan 2,5 miljoen mensen enthousiast gemaakt over de revolutie in werkruimtes. Werk waar, wanneer en hoe u wilt, in professionele ruimtes die gericht zijn op productiviteit.
Met meer dan 3000 locaties en 100.000 kantoren van 5 tot meer dan 1000 vierkante meter hebben we voor iedereen de perfecte werkruimte.
Informeer nu

https://www.regus.be/nl-be/office-space/belgium/antwerpen/antwerpen-haven-atlantic-house?utm_source=immoweb.be&utm_medium=portal

Neem contact op