Landhuis te koop

3 slaapkamers 290 vierkante meters

Immoweb code : 10120556
Immoweb code : 10120556

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
290 vierkante meters bewoonbare ruimte
973 vierkante meters grond

Omschrijving

KARAKTERVOLLE WONING MET ZWEMBAD TE WAKKERZEEL

Deze instapklare en bijzondere woning (ca 290m²) met zwembad in een landelijke omgeving biedt tal van mogelijkheden. Het betreft een ideale woning voor wie graag ruimte nodig heeft voor vb. zorgwoning, kantoor, (vrij) beroep of hobby in combinatie met woonst. Deze gerenoveerde hoeve kent een goede verbinding met Leuven/Brussel en Mechelen en ligt nabij Haacht, Tildonk en Wespelaar. Ook zeer goede fietsverbindingen via kanaal Leuven-Dijle.
Op het gelijkvl vinden we een rustiek ingerichte keuken met zeer praktisch eiland, een groot Godin gasvuur met gril en oven, dampkap, koelkast/vriezer, 1,5 spoelbak. Gezellige eetplaats met achter een bergruimte met toilet/ handenwasser en heel veel ingebouwde kastruimte voor schoenen, jassen,wasmachine/droogkast, extra ijskast/diepvries. De woonkamer met ingebouwde pelletkachel straalt gezelligheid uit en biedt toegang tot de magnifieke veranda met zicht op tuin, overdekt terras en zwembad.
Op het verdiep met overloop bevinden zich nu 2 slpks met inbouwde kasten. In de 3e kamer staat momenteel een bad op poten maar kan terug makkelijk ingericht worden als kinderkamer. De hoofdbadkamer is ......Op het gelijkvloers naast de veranda is er ....benieuwd naar meer ? Lees verder op onze website www.tremelo.immomarina.be onder ref. T1432
Beschikbaar in het voorjaar van 2023 (uiterlijk 30/4/2023). Vraagprijs excl notaris- en registratiekosten.
-Wil u weten wat uw eigen woning echt waard is? We schatten altijd gratis en corr

Neem contact op