Landhuis te koop

895000€

3 slaapkamers 347 vierkante meters

Immoweb code : 11396165
Immoweb code : 11396165

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
347 vierkante meters bewoonbare ruimte
21340 vierkante meters grond

Omschrijving

KERMT - Statige hoeve op 2ha13 met bijgebouwen

KERMT - Deze statige hoeve is gelegen in het landelijke doch centraal gelegen Kermt, tussen Lummen en Hasselt. 

De woning is goed geïsoleerd, werd uitgerust met een recente condensatieketel van Vaillant en beschikt over zonnepanelen (met certificaten tot 2029), hetgeen resulteert in een mooie EPC score  (B -197 kWh!) .Ook de elektriciteit is conform.

Gezien de  royale afmetingen kan ze makkelijk worden opgesplitst tot een duo-woning of een woning met kantoorruimte. 

Bij binnenkomst treffen we een imposante inkomhal met een apart toilet, leidend naar een prachtige leefruimte met een sfeervolle open haard, een authentieke trap en een vide die de ruimte een luchtig gevoel geeft. Verder is er tweede leefruimte met  eetplaats en keuken waar toegang tot een kelder.

Op de bovenverdieping vindt u een badkamer en een zeer ruime overloop die leidt naar drie slaapkamers, maar er is zeker potentieel voor meer slaapkamers indien gewenst!

Een zongericht terras en een aangename tuin met aangrenzende weilanden bieden volop mogelijkheden voor buitenplezier, terwijl een stalgebouw achteraan veel flexibiliteit biedt voor stalling maar zeker ook voor wie op zoek is naar opslag.

Via een korte doorgang treffen we nog een zeer mooie, grote weide met schuilstallen. De huidige eigenaars huren bovendien nog + 3ha weiland in de directe omgeving.  

Bent u op zoek naar een ruime woning met karakter en dit in de landelijke rand rond Hasselt en Lummen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

Neem contact op