Landhuis te koop

299000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11071761
Immoweb code : 11071761

Overzicht

3 slaapkamers
740 vierkante meters grond

Omschrijving

18e eeuwse 3 sterren gemeubileerd gîte : www.bergeval.com

Bergeval, een charmant dorpje gelegen in een beschermd stadsgezicht, herbergt een reeks boerderijen die typisch zijn voor deze streek van de Ardennen in een rustige en groene omgeving.

"Les Colombages de Bergeval" werd in 1796 gebouwd met behulp van de technieken van die tijd: dikke muren van lokale steen en eiken balken die zowel van buiten als van binnen zichtbaar zijn, kelder met drinkwaterput het hele jaar door.

Deze boerderij, volledig gerestaureerd in het begin van de jaren 1990 en sindsdien voortdurend verbeterd, biedt u nu een warm welkom met zijn open haard in een omgeving van comfort en ontspanning.

Deze gîte met 3 slaapkamers, goedgekeurd voor 3 sterren voor 8 personen door het "Commissariat Général au Tourisme" van het Waalse Gewest, ligt dicht bij het Formule 1-circuit van Spa-Francorchamps en heeft een grote tuin naast een aangrenzend bijkomende bouwperceel van 610 m2 beschikbaar voor 50.000 EUR.

Het profiteert ook van aanzienlijke mogelijkheden voor uitbreidingen en interieurinrichting, aangezien de huidige woonoppervlakte slechts ongeveer 40% van het volume van het gebouw beslaat.

In 2017 werd ook een individuele afvalwaterzuiveringsinstallatie in gebruik genomen.

Semi ingerichte keuken uit 2010, oliekachel verwarming + elektrische radiatoren in elke kamer.

Het huis, dat direct beschikbaar is, wordt volledig gemeubileerd verkocht door de particuliere eigenaar en de website www.bergeval.com wordt ook gegeven.

Neem contact op