Manoir te koop

895000€

3 slaapkamers 400 vierkante meters

Immoweb code : 9996196
Immoweb code : 9996196

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
400 vierkante meters bewoonbare ruimte
707 vierkante meters grond

Omschrijving

Deze gerenoveerde teutenwoning is een ware ¨eyecatcher§ in het dorp en is gelegen in de Groenstraat 19 op de kruising met de Heerstraat en Overpelterbaan.
In 2018 onderging het pand een volledige restauratie. Het pand is hersteld in zijn oorspronkelijke vorm en uitgebreid met een hedendaags volume in moderne stijl. Oud en nieuw werden met elkaar verbonden door een volledig glazen element.

Aangezien het geheel bestaat uit twee aparte wooneenheden biedt dit pand ook uiterst veel potentieel: zo kan men kangoeroewonen, een gedeelte apart verhuren, kantoor aan huis beginnen of het uitoefenen van een vrij beroep, B&B, Ã Kortom tal van mogelijkheden.

Enkele kenmerken: gebruik van duurzame en tijdloze materialen, automatischezonnescreens, houten en aluminium ramen met geluidswerend en gelaagd glas, verzonken raamprofielen, videofoon, Ã

Omdat de temperatuur het hele jaar door constant blijft in de bodem zijn er grondcollectoren geïnstalleerd op de warmtepomp zodat deze bij hoge of lage buitentemperaturen zorgt voor een energiezuinige koeling of verwarming. Alles is volledig geruisloos en tochtvrij.

=> Indeling
Groenstraat 19 te Eksel
-- Gelijkvloers: inkomhal, leefruimte, keuken, twee slaapkamers, badkamer en apart toilet;
-- Verdieping: overloop/zitruimte, slaapkamer en badkamer;
-- Kelder;

Heerstraat 1 te Eksel:
-- Gelijkvloers: aparte inkomhal, open ruimte (kantoor/praktijk) en toilet;
-- Verdieping: drie slaapkamers e

Neem contact op