Nieuwbouwproject - Appartementen te koop

* Geen prijs

Immoweb code : 8245730
Immoweb code : 8245730
*exclusief belastingen

Overzicht

Virtueel bezoek

Omschrijving

Residentie Lonneville - zonnige nieuwbouwresidentie centrum

Residentie Lonneville is een nieuwe zuidgerichte luxe residentie die binnenkort opgericht wordt op amper 100m van het strand en de vernieuwde Zeedijk, ook de Kerkstraat met zijn gezellige winkels en het pittoreske marktplein bevinden zich vlakbij.

Het gebouw bestaat uit verschillende soorten appartementen, een bel-étage appartement met twee slaapkamers en type-appartementen met twee of drie slaapkamers. Alle appartementen werden bovendien voorzien van een ruime terras.

Basisafwerking = Luxe afwerking
- Een volledig ingerichte luxe keuken met een grote keuze naar kleur. Alle moderne toestellen zoals keramische kookplaat, vaatwasser, spoelbak met mengkraan, koelkast, dampkap en combi-oven zijn inbegrepen.

- Welbehagen in de badkamer; ruime inloopdouche en een modern badkamermeubel met handdoekkast en volledig ingewerkte lavabo, telkens voorzien van een spiegelkast en verlichting dewelke het geheel af maakt.

Uw smaak is uniek, wij vinden het dan ook logisch dat u persoonlijk wordt uitgenodigd bij alle leveranciers zodat u zelf uw afwerking kiest. Op deze manier zal u zich onmiddellijk thuisvoelen in uw nieuwe appartement.

Contacteer ons gerust voor bijkomende informatie.

Neem contact op