Nieuwbouwproject - Appartementen te koop

* Geen prijs

Immoweb code : 9391871
Immoweb code : 9391871
*exclusief belastingen

Overzicht

Omschrijving

Prachtig nieuwbouwproject met groenomgeving

Dit nieuwbouwproject (Res. Antoinette), een realisatie van Mevaco, bevindt zich op de oude site van 'Het Withof' te Knesselare. Gezien de ligging in de centrumstraat (Veldstraat), is de bereikbaarheid optimaal.
Het project bestaat uit twee fases, waarbij op vandaag de eerste fase (het gebouw kant Veldstraat) wordt gerealiseerd. Dit gebouw bestaat uit 22 entiteiten, elk voorzien van minstens twee slaapkamers (sommigen bieden drie slaapkamers!), een aangenaam terras, zeer degelijke afwerking (waarbij de keuze van de materialen vrij te kiezen is door de koper), ... De oppervlaktes van de appartementen variëren tussen 77 m² en 124 m². Aan ruimte dus absoluut geen gebrek!

De groenvoorziening over de volledige site, bestaande uit hetcentrale binnentuinpark en groene aanplanting rondom de gebouwen, geeft je het natuurgevoel in deze gemeentekern.

De appartementen worden met de grootste zorg opgebouwd en afgewerkt, waarbij alle hedendaagse comfort voorzien is. Denk maar aan onder andere: Centrale verwarming door middel van een individuele warmtepomp (diepteboring) in combinatie met vloerverwarming over het volledige appartement (passieve koeling in de zomer is tevens voorzien!), uiterst gunstige isolatie (zowel thermisch als akoestisch) waarbij de appartementen vallen onder de BEN-normen (voordeel van -50% korting op de onroerende voorheffing de eerste 5 jaar), de toepassing van zonnepanelen, aansluiting op regenwater (voor de gelijkvloerse appartementen), ...
<

Neem contact op