Unieke Parkappartementen

Van 203000€ Tot 367000€

1 - 2 slaapkamers 72 - 110 vierkante meters

Immoweb code : 8063995

Overzicht

1 - 2 slaapkamers
72 - 110 vierkante meters
Beschikbaar vanaf : 31/07/2021

Omschrijving

Moderne BEN appartementen met zeer grote terrassen

Dit prestigieuze nieuwbouwproject blinkt uit door zijn uitstraling, klasse en exclusiviteit. Zo zijn alle appartementen stuk voor stuk woonparels, voorzien van alle comfort en afgewerkt met materialen van topkwaliteit. Daglicht stroomt in elk appartement rijkelijk binnen. Buiten is het heerlijk vertoeven op de grote overdekte terrassen tussen de grote bomen in het park. De 4 residenties liggen in een oase van rust en hebben allemaal zicht op het nabije groen.
Er is nog een gevarieerd aanbod van 1 en 2 slaapkamer appartementen. Alle penthouses zijn verkocht.
Alle woonruimtes hebben plafondhoge raampartijen die drempelloos aansluiten op een groot terras met dubbele oriëntatie. Overal is vloerverwarming voorzien. Er worden 4 residenties gebouwd met telkens 10 appartementen. Op niveau 0 en +1 liggen telkens 4 appartementen, op niveau +2 liggen 2 penthouses. De grote troeven van dit uniek project zijn enerzijds de dubbel georiënteerde en royale hoekterrassen met mooi uitzicht op het park en anderzijds de beleving vanuit de royale leefruimte op het groen. Rustig wonen in het groen en thuiswerken in een ruim appartement zijn hier de echte troeven!
Kijk voor meer informatie op www.hoog-beerzel.be of maak vrijblijvend een afspraak op 0471/23 24 25 of stuur een mailtje naar [email protected] Tot binnenkort in Hoog Beerzel!

Alle panden

Neem contact op