Residentie Haltepark

Van 195000€ Tot 315000€

1 - 3 slaapkamers 77 - 138 vierkante meters

Immoweb code : 9390647
Immoweb code : 9390647

Overzicht

1 - 3 slaapkamers
77 - 138 vierkante meters

Omschrijving

"Haltepark" : energiezuinig leven in een eigen parktuin met

Residentie Haltepark te Begijnendijk is duurzaam wonen in een gezellig dorp. Een aangelegde parktuin met waterpartij zorgt voor de groene oase van rust.

Haltepark bestaat uit 11 ruime BEN appartementen, met 1, 2 of 3 slaapkamers. Alle appartementen hebben een mooi zuid gericht terras en de gelijkvloerse units hebben een privatieve tuin die uitkomt in de aangelegde parktuin. Veel lichtinval, grote raampartijen en een magistraal zicht op de prachtige tuin. De moderne, tijdloze architectuur heeft een dynamische uitstraling door de inspringende gevel, verschillende kroonlijsten en aangepaste voegkleur.

Begijnendijk is een gezellig dorp in Vlaams-Brabant. Deze kwalitatieve en duurzame ontwikkeling bevindt zich vlak aan het centrum en opwandel- en fietsafstand van alles wat u nodig heeft. Het station is vlakbij en de invalswegen naar Heist op-den-Berg, Mechelen, Aarschot of Leuven zijn super vlot bereikbaar. Ideaal woon-werk verkeer.

De appartementen worden volgens de BEN-norm ( Bijna Energie Neutraal ) gebouwd en voldoen aan E-peil max 30. Naast een zeer laag energieverbruik geniet je hierdoor ook 5 jaar lang van 50% korting op jouw onroerende voorheffing. Alle appartementen zijn voorzien zonnepanelen en vloerverwarming.

De afwerking kan naar eigen wens en smaak worden gekozen. Er wordt alleen gewerkt met kwalitatieve materialen waar de bouwheer garant voor staat.

Bent u op zoek naar een energiezuinige woning in Begijnendijk ?

Prijzen vana

Alle panden

Neem contact op