Residentie Kerkzicht

Van 149500€ Tot 269000€

2 slaapkamers 101 - 105 vierkante meters

Immoweb code : 9052108

Overzicht

2 slaapkamers
101 - 105 vierkante meters

Omschrijving

Appartementen met ruime terrassen aan de kerk in Kerksken

Deze prachtige residentie " Kerkzicht" is gelegen in het centrum van Kerksken. Deze residentie kenmerkt zich door een mooie en strakke architectuur. De residentie zelf telt 5 appartementen en 1 handelsruimte, met ondergrondse staanplaatsen. Alle appartementen kijken vooraan uit op de Sint-Martinuskerk en achteraan op een mooi groen landschap.

Het warme Kerksken biedt je op wandelafstand de meest noodzakelijke winkels en openbaar vervoer. Ook de op- en afrit van de E40 is vlakbij.

Alle appartementen beschikken over ruime zongerichte terrassen en worden hoogwaardig afgewerkt met eigen keuzemogelijkheden. Zo zijn volgende afwerkingen voorzien: vloerverwarming via warmtepomp, ventilatie C+, zonnepanelen, aluminium raamprofielen, akoestisch comfort, enz...
De mooie straatbreedte van elk pand zal uw gevoel voor ruimte en licht enkel versterken.

Verkoop volgens gesplitst stelsel (grond / gebouw) biedt jou een maximaal voordeel: de wet Breyne is een absolute bescherming.
Je kan vrijblijvend een afspraak maken op kantoor om detailplannen, lastenboek en mogelijkheden te bespreken: 0477/38 94 15 of [email protected]

Alle panden

Neem contact op