TT14 Hasselt

Van 436500€ Tot 498000€

2 slaapkamers 127 - 143 vierkante meters

Immoweb code : 8891010

Overzicht

2 slaapkamers
127 - 143 vierkante meters

Omschrijving

Dit project biedt u 8 stijlvolle appartementen met alle troeven die de stad van de smaak u te bieden heeft. En tegelijk heel wat rust. Want eenmaal boven, skyhigh in uw luxueuze cocoon, is het ontspanning toef.
De appartementen zijn gelegen op de verdiepingen tien tot twaalf van de ‘kleine’ toren van de vroegere TT-wijk.

=> 10de verdieping + 11de verdieping
Op deze verdieping vindt u drie appartementen. Telkens met twee slaapkamers, een badkamer met douche en ligbad en een inpandig terras.

Er wordt een hoogwaardige afwerking gegarandeerd. Standaard is elk appartement voorzien van een designkeuken met toestellen, een stijlvolle badkamer, een ingebouwde vestiairekast en een functionele televisie-en boekenkast. Dankzij de bijzondere ligging boven een hotel geniet u bovendien van hotelservice. Beneden bruist de stad, boven woont u comfortabel en in alle rust.

De appartementen op de 10de verdieping worden momenteel afgewerkt. Voor de appartementen op de 11de verdieping kan u de afwerking (vloeren, keuken en badkamer) zelf nog kiezen.

=> 12de verdieping
De lift brengt u naar de twaalfde verdieping die maar twee appartementen telt. Exclusiever wordt het niet.
Links op deze verdieping bevindt zich een ruim appartement van 183m² met twee slaapkamers. Iedere slaapkamer heeft een eigen stijlvolle badkamer. Tussen beide slaapkamers is er plaats voor een grote dressing. De leefruimte van dit appartement is bijzonder ruim en baadt in het licht dankzij de grote

Alle panden

Neem contact op