Felix

* Van 460000€ Tot 530000€

2 slaapkamers 102 - 114 vierkante meters

Immoweb code : 11104939
Immoweb code : 11104939
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
102 - 114 vierkante meters

Omschrijving

Kleinschalig nieuwbouwproject in eindfase op toplocatie


Project Felix biedt jou kwalitatieve nieuwbouw appartementen (tussen 102 en 118 vierkante meter) in een kleinschalige residentie nabij het stadscentrum van Leuven.

Alle appartementen zijn voorzien van ruime terrassen (tussen 10 en 20 vierkante meter). De gelijkvloerse appartementen beschikken bovendien over een achterliggende tuin.

Elke verdieping (gelijkvloers, eerste en tweede verdieping) beschikt over 3 appartementen.

Elk appartement bestaat uit een open leefruimte en keuken, 2 slaapkamers, een badkamer, apart toilet, hal en berging.

Ondergronds zijn er 14 autostaanplaatsen (te bereiken via een autolift), een fietsenstalling, 2 nutslokalen, een vuilnislokaal en voor elk appartement is er een aparte kelderberging voorzien.

Grote troef van dit project is de ideale ligging in een rustige buurt en toch op wandelafstand van de historische binnenstad. Gezellige eet- en drinkgelegenheden, leuke winkels, kunstgalerijen en musea liggen om de hoek. De sportievelingen vinden op enkele stappen de Philipssite met het ruime sportaanbod van Sportoase.

Met de fiets of te voet bereik je in enkele ogenblikken openbaar vervoer (zowel bus- als treinstation). Met de auto ben je vlakbij verschillende toegangs- en invalswegen.

Het project is in eindfase en de oplevering wordt voorzien in november 2023. Een leuke meerwaarde is dat de appartementen (behalve appartement 201) worden opgeleverd zonder installatie van keuken of badkamer, waardoor deze naar eigen smaak kunnen worden afgewerkt

Neem contact op