Nieuwbouwproject - Appartementen te koop

* Geen prijs

Immoweb code : 10375071
Immoweb code : 10375071
*exclusief belastingen

Overzicht

Omschrijving

Residentie MiRo is een luxueus en energiezuinig nieuwbouwpro

Dit hoogwaardig nieuwbouwproject van 8 eenheden is gelegen op het Dorpsplein van Kinrooi. Deze residentie bevindt zich op een A-locatie midden in het centrum nabij supermarkten, horecagelegenheden, de openbare bibliotheek, enzoverder. Ondanks dat deze residentie zich midden in het centrum van Kinrooi bevindt, is de rust zeker niet ver te zoeken.

Dit nieuwbouwproject wordt gekenmerkt door een moderne architectuur en wordt afgewerkt met duurzame, kwaliteitsvolle materialen. Er zijn verschillende afwerkingsmogelijkheden voor de appartementen, deze zijn steeds te kiezen door de koper. Op deze manier kan elk appartement naar eigen smaak afgewerkt worden. Een groot pluspunt van dit nieuwbouwproject is dat alle appartementen BEN-appartementenzijn. Dit wil zeggen dat elk appartement Bijna Energie Neutraal is en dat ze dus weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water.

Residentie MiRo omvat 2 gelijkvloerse appartementen, 3 appartementen op de eerste verdieping en 3 appartementen op de tweede verdieping. Bovendien beschikt elk appartement over één of meerdere terrassen, een ondergrondse autostandplaats en een private berging. Verder is er een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig en wordt er in dit project een personenlift voorzien.

Bekijk gerust de plannen en details per appartement. Indien u verdere vragen of interesse heeft kan u altijd vrijblijvend langskomen op ons kantoor of een afspraak inplannen.
Wij staan u graag te w

Neem contact op