De Groene Boomgaard

Van 395000€ Tot 440000€

3 slaapkamers 119 - 135 vierkante meters

Immoweb code : 9418256
Immoweb code : 9418256

Overzicht

3 slaapkamers
119 - 135 vierkante meters

Omschrijving

Wonen in een modern kader "De Groene Boomgaard", in het pitt

Residentie "De Groene Boomgaard" geniet een landelijke ligging, middenin de Leievallei.

De Leiestreek is gekend voor zijn pittoreske dorpen en prachtige landschappen, dewelke uitnodigen tot lange fiets- en wandeltochten! Toch liever genieten van een dagje zee of van het bruisende stadsleven in Gent of Brugge? Dankzij de nabijheid van de E40 en openbaar vervoer wordt u een vlotte verbinding gegarandeerd! Bovendien situeert de residentie zich onder de kerktoren van Landegem, waardoor verscheidene faciliteiten zoals winkels, scholen en openbaar leven, op wandel- en fietsafstand bereikbaar zijn! Kortom, de landelijke doch centrale ligging biedt u een optimale woonbeleving!

De residentie bestaat uit acht appartementen verdeeld over drie verdiepingen. Ieder appartement omvat telkens één, twee of drie slaapkamers, een kwalitatieve leefkeuken en een eigen terras. De gelijkvloerse appartementen beschikken tevens over een privatief tuintje. Achter het gebouw werd een ruime parkeerplaats, een afsluitbare fietsenstalling en een bergruimte voorzien. Dankzij het kleinschalige karakter geniet de residentie een gezellige sfeer!

Een moderne, tijdloze architectuur kenmerkt dit prachtig nieuwbouwproject. De unieke voorgevel van het gebouw bestaat uit terugspringende gevelvlakken en ritmisch metselwerk, waardoor u van 's ochtends tot 's avonds kunt genieten van een sublieme lichtinval. Het vertrouwde moderne karakter is eveneens terug te vinden in de kwalitatieve binnenafwerking.

Alle panden

Neem contact op